Selasa, 02 September 2014

ηρώσουν για να έχ

Έχω συναρπαστικά νέα, αν θέλετε να μείνετε στο σπίτι με πολύτιμα μωρά σας, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται ένα εβδομαδιαίο μισθό. Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε και τα δύο, είμαι εδώ να σας πω ότι μπορείτε να πείτε! Η επίσημη λέξη για το τι μιλάω γι 'αυτό "Τηλεργασία", αλλά είναι επίσης γνωστή ως εργασία εργασίας στο σπίτι.

Αν είστε ολοκαίνουργιο με την έννοια επιτρέψτε μου να σας πω μια γρήγορη επισκόπηση της έννοια. Βασικά, η δουλειά τηλεργασίας είναι πολύ σαν μια δουλειά έξω από το σπίτι. Θα εργάζονται για έναν εργοδότη, θα έχουν ανατεθεί καθήκοντα, κάνετε συχνά ένα ωρομίσθιο, λαμβάνουν ένα μισθό και να κάνει όλα αυτά από το σπίτι.

Οι διαφορές από έξω από το σπίτι στο εσωτερικό είναι ότι συχνά δεν λαμβάνουν κανενός είδους όφελος, όπως θα κάνατε έξω από το σπίτι. Για παράδειγμα, δεν θα λάβετε ασφάλιση υγείας, πληρωμένες διακοπές, αναρρωτική άδεια ή το χρόνο των διακοπών. Το όφελος που έχετε λάβει είναι η πολυτέλεια της εργασίας μέσα στο σπίτι σας και να είναι με τα παιδιά σας.

Τα πρώτα βήματα για να σπάσει σε αυτό το πεδίο

Αν η τηλεργασία δεν σας ενδιαφέρουν, υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για να ξεκινήσετε. Πρώτον, θα πρέπει να ξέρετε πού να βρείτε τις νόμιμες θέσεις απασχόλησης. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με απάτες και είναι σημαντικό ότι ξέρετε πού να βρείτε τις νόμιμες θέσεις απασχόλησης. Τα παρακάτω είναι μόνο μερικά από τα σε απευθείας σύνδεση μεγάλους πόρους που παρέχουν πολλές νόμιμες λίστες εργασίας.

ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΙ:

www.WAHM.com

www.Craiglist.org

www.ABYZNewslinks.com

www.Workaholics4hire.com

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ:

www.TelecommutingAnswerLady.com (η οποία είναι εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου)

www.Workoptions.com

www.homejobstop.com

Paid Sites Σύνθεση

Σίγουρα δεν πρέπει να πληρώσουν για να έχουν πρόσβαση σε νόμιμο οδηγεί δουλειά, αλλά υπάρχουν δύο ιστοσελίδες που είναι νόμιμο και προσφέρουν πολλές οδηγεί και αυτά είναι:

www.homejobstop.com

www.teleworkrecruiting.com

Τι θέσεις εργασίας και Pay μπορείτε να περιμένετε

Συχνά, είμαι ρώτησε τι είναι διαθέσιμοι τύποι των θέσεων εργασίας και ό, τι μπορεί κανείς να κάνει στο σπίτι. Πρώτον, είμαι ενθουσιασμένος να πω ότι υπάρχουν εξίσου πολλοί τύποι των θέσεων που διατίθενται για telecommuters, όπως εκείνοι που εργάζονται έξω από το σπίτι. Οτιδήποτε από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για τις πωλήσεις στην αγορά για την εισαγωγή δεδομένων στην ιατρική μεταγραφή και πολλά άλλα!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar